Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی پیرامون بررسی مجدد پرونده نمایندگان در هیئت نظارت تأکید کرد: تمامی پرونده‌های واصله در 4 سال گذشته که در هیئت نظارت بر رفتار نماینده‌گان مطرح شده مجدداً بررسی گردد و نتایج آن ضمن ارجاع به قوه قضائیه جهت برخورد با متخلفان، به اطلاع عموم مردم شریف برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی پیرامون بررسی مجدد پرونده نمایندگان در هیئت نظارت تأکید کرد: تمامی پرونده‌های واصله در 4 سال گذشته که در هیئت نظارت بر رفتار نماینده‌گان مطرح شده مجدداً بررسی گردد و نتایج آن ضمن ارجاع به قوه قضائیه جهت برخورد با متخلفان، به اطلاع عموم مردم شریف برسد.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای لاریجانی

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی 

با سلام و احترام؛

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی، نیک مستحضرید که مجلس شورای اسلامی در رأس امور و یکی از مظاهر مردم‌سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است. بعد از گذشت چهل‌ سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی باید به ساختار و کارآمدی نظام اسلامی برآمده از آن توجه ویژه‌ای کنیم.

اخیراً شورای نگهبان نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس شورای سلامی را اعلام نموده است. در این میان تعداد قابل توجهی از نمایندگان فعلی مجلس رد صلاحیت شده‌اند که به گفته سخنگوی شورای نگهبان مهم‌ترین دلایل رد صلاحیت‌ها، مفاسد اقتصادی، مفاسد اخلاقی و ضدیت با حاکمیت می‌باشد.

واضح است که یکی از دلایل اصلی رد صلاحیت امروز نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی عدم نظارت صحیح بر عملکرد و رفتار نمایندگان می‌باشد. باعث تأسف است که هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اغلب پرونده‌های ارجاعی را در چارچوب وظیفه نمایندگی دانسته و افراد را تبرئه می‌نماید.

در همین راستا از جنابعالی تقاضامندیم تمامی پرونده‌های واصله در 4 سال گذشته که در هیئت نظارت بر رفتار نماینده‌گان مطرح شده مجدداً بررسی گردد و نتایج آن ضمن ارجاع به قوه قضائیه جهت برخورد با متخلفان، به اطلاع عموم مردم شریف برسد تا شاهد حضور گسترده مردم و مشارکت سیاسی بالا در انتخابات پیش رو باشیم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: علی لاریجانی انتخابات مجلس یازدهم اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات روی «شاکله سیاسی مجلس دوازدهم» اثر دارد

روح الله متفکرآزاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: از آنجایی که هنوز تعدادی از کرسی‌های مجلس دوازدهم مشخص نشده و انتخابات در برخی از حوزه‌های انتخابیه به دور دوم کشیده شده است، از الان نمی‌توان به طور قطعی گفت که مجلس آینده چند فراکسیون سیاسی خواهد داشت.

وی بیان کرد: تعداد افرادی که در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم تعیین خواهند شد، قابل توجه است و قطعاً این افراد در شکل‌گیری مجلس آینده و ترکیب سیاسی آن نقش ویژه‌ای خواهند داشت.

۴۵ نماینده باقیمانده مجلس بسیار تعیین‌کننده هستند

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۴۵ نماینده باقیمانده مجلس دوازدهم بسیار تعیین کننده هستند و ترکیب مجلس آینده و جهت‌گیری آن را تا حد زیادی مشخص می‌کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حتماً اراده مردم در تعیین ۴۵ نماینده باقیمانده مجلس دوازدهم تأثیر خودش را روی ترکیب سیاسی و شاکله مجلس آینده خواهد گذاشت. بر این اساس تقاضای ما از مردم آن است که روز جمعه حضور پرشور و گسترده‌ای پای صندوق‌های رأی داشته باشند و مابقی نمایندگان مجلس دوازدهم را با رأی بالا و آگاهانه خود انتخاب کنند.

تمرکز مجلس آینده، حل مشکلات اقتصادی باشد

منتخب مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه مجلس آینده باید همه تمرکز خودش را روی رفع مشکلات کشور به ویژه در حوزه معیشتی و اقتصادی بگذارد، گفت: ما اهداف توسعه و پیشرفت کشور را در پیش داریم که تحقق آن نیازمند همکاری و هم‌افزایی است.

متفکرآزاد اظهار کرد: داشتن هم‌افزایی در بخش‌هایی مانند مجلس شورای اسلامی به معنای نادیده گرفتن تفاوت نظر و سلیقه افراد با یکدیگر نیست. باید اختلاف نظرها را به رسمیت بشناسیم، چرا که بعضاً اختلاف سلیقه‌ها باعث می‌شود شاهد مصوبات بهتر و پخته‌تر شدن خروجی مجلس باشیم.

وی بیان کرد: باید مجلس آینده را در صلح، هم‌افزایی و وحدت پیش برد و اختلاف سلیقه نمایندگان مجلس دوازدهم با یکدیگر نباید تبدیل به وحدت‌شکنی و منجر به تلخ کردن ذائقه مردم شود.

کد خبر 6100257 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار ناظر بر انتخابات فردا نظارت خواهند داشت
  • مرحله دوم انتخابات روی «شاکله سیاسی مجلس دوازدهم» اثر دارد
  • آخرین نماینده مشهد و کلات روز جمعه انتخاب می‌شود
  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است